Ons...

Importpakket 2

Inclusive importpakket

€625,-

1. Wij importeren uw auto

NL-IMPORT gaat uw auto importeren, wat inhoudt dat wij het gehele importproces zullen uitvoeren én afhandelen. Het voordeel hiervan is dat u rustig achterover kunt zitten, u zich geen zorgen hoeft te maken, alles van A tot Z geregeld wordt.

2. Prijsonderhandeling

Wij nemen voor u contact op met de verkoper om de conditie van de auto te bepalen. Op basis hiervan geven wij u advies of het verstandig is om keuring op afstand te laten uitvoeren. Aan de hand van zo’n rapport kunnen wij bepalen of de auto het geld waard is óf dat je er vanaf moet zien. Tevens is zo’n keuringsrapport een uitstekende uitvalbasis om verder te onderhandelen. Negen van de tien keer wint zo’n keuringsrapport zich dubbel en dwars terug.

3. RDW keuring

Na aankomst van de auto bij NL-IMPORT gaat deze binnen één á twee dagen naar de RDW voor de noodzakelijke keuring. Het vervoer van Rosmalen naar het keuringsstation in Den Bosch gebeurt natuurlijk met onze all-risk verzekerde groene kentekenplaten.

4. BPM-aangifte met laagste prijsgarantie

Wij verzorgen voor u het BPM rapport. Onze deskundigen bepalen aan de hand van 6 verschillende rekenmethodes op welke manier de laagste BPM behaald kan worden. Door onze jarenlange ervaring, en kennis kunnen wij een laagste BPM garantie garanderen. Indien gewenst kunnen wij ook door middel van een taxatie/tegenbewijs bekijken of daar nog extra voordeel uit behaald kan worden. Let wel op, hiermee zijn extra taxatiekosten mee gemoeid.
Onze BPM calculaties zijn 100% gegarandeerd, wat inhoudt, dat mochten er vragen zijn van de belastingdienst wij deze immer naar alle tevredenheid kunnen afronden.

5. Overdekte privéstalling

Uw auto komt in een privéstalling te staan welke voorzien is van diverse beveiligingsmethoden. Hierdoor bent u tijdens de stalling verzekerd tegen Diefstal, Brand én Schade. Indien u tijdens het importtraject uw auto professioneel wilt laten cleanen, uw auto wilt laten voorzien van een SCM alarmsysteem, laten wrappen, tunen of enig andere aanpassing is dat geen enkel probleem, wij kunnen alles voor u verzorgen. Vraag ons hierover een offerte aan, ook deze producten kunnen wij u tegen een gereduceerd tarief aanbieden.

6. Luxe kentekenplaten

Zodra de BPM betaald is worden de documenten voor afgifte van de kentekens door de belastingdienst verstrekt. Na ontvangst laten wij luxe kentekenplaten maken, dit zijn kentekens met opgedrukte letters. De auto is nu klaar om opgehaald te worden óf indien gewenst kunnen wij uw auto met onze all-risk verzekerde groene kentekenplaten bezorgen.

7. All-risk verzekerd sneltransport

Wij verzorgen het transport met onze eigen chauffeurs. Binnen één á twee dagen hebben wij uw auto all-risk verzekerd naar Nederland getransporteerd. De kosten hiervoor zijn € 0,79 exclusief BTW per kilometer. Wij rekenen alleen een énkele reis van het laadadres naar ons bedrijfsadres. Het voordeel van deze manier van transporteren is dat onze chauffeurs ruime ervaring hebben op het gebied van auto’s, onderhoud en schades. Voor het opladen van de auto wordt deze uitvoerig bekeken en de bevindingen met u gedeeld zodat er onaangename verrassingen kunnen ontstaan. Een extra bescherming zodat u der vanuit kunt gaan dat de auto in goede staat is én echt zo is zoals omschreven als in de advertentie.

8.Aankoopkeuring

Om er echt zeker van te zijn dat de auto in goede conditie is adviseren wij iedereen om een keuring op afstand te laten uitvoeren. Dat kan bij verschillende keuringsstations van bijvoorbeeld de DEKRA of TUV. Dit zijn onafhankelijke keuringsstations die een rapport opstellen waarbij je op afstand kan bepalen of de auto het geld waard is, er verder onderhandeld dient te worden óf dat je van de aankoop moet afzien. Tevens kan er gekeken worden naar de achtergrond van de auto, kilometerstanden, etc. De kosten hiervoor bedragen € 179,- inclusief BTW.