Onze...

Werkwijze

Is uw oog op een buitenlandse auto gevallen? Schakel dan de hulp van NL-import in! Met onze hulp heeft u uw droomauto binnen no time naar Nederland gehaald. Benieuwd hoeveel het invoeren van een auto u kan gaan kosten? Bereken dan meteen uw BPM en bekijk onze tarievenlijst. Heeft u uw keuze gemaakt? Neem dan contact met ons op. Staat er straks zo’n mooie import auto voor uw deur?

1. Kies een importpakket

Zoek via één van onderstaande websites een voertuig en mail vervolgens de link van de advertentie naar ons. Geef aan welk importpakket u interessant vindt. U krijgt binnen 24 uur gratis en vrijblijvend een 100% gegarandeerd laagst mogelijke importkostenoverzicht. – www.mobile.de – www.autoscout24.de

2. Laat de kosten berekenen

Er zijn 6 methodes om de BPM te berekenen. Wij berekenen binnen 24 uur de laagst haalbare BPM. Wij "garanderen" 100% de laagst mogelijke BPM, indien er elders een lagere erkende BPM berekening is, zullen wij dit verschil op ons nemen, zodat u altijd het laagste mogelijke bedrag betaald!

3. Maak uw koopbeslissing

Na ontvangst van de BPM calculatie, nemen wij contact met u op om deze met u te bespreken. Mocht de calculatie tegen vallen gaan wij vrijblijvend door met het zoeken naar het juiste model, net zo lang totdat u tegen de juiste prijs uw droomauto kunt aanschaffen.

4. Wij importeren de auto

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u snel en correct uw droomauto geleverd krijgt. Wij nemen alle importstappen van u over zodat u zorgeloos én zonder risico uw auto in ontvangst kunt nemen.